Перегляд зібрання за групою - Ключові слова food hypersensitivity
Відображення результатів від 1 до 4 із 4
Рік випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Relationship between indices of cytokine status and pathomophological changes of the mucosa in children with chronic gastroduodenal pathology | Kryuchko, T. O.; Nesina, I. M.; Bubyr, L. M.; Kuzmenko, N. V.; Kryvoshapka, L. Yu.; Крючко, Тетяна Олександрівна; Несіна, Інна Миколаївна; Бубир, Людмила Миколаївна; Ткаченко, Ольга Ярославівна; Пода, Ольга Анатоліївна; Кузьменко, Наталія Валентинівна; Кривошапка, Л. Ю. |
2021 | Аналіз факторів, що зумовлюють виникнення харчової гіперчутливості у дітей раннього віку Львівської області | Мацюра, О. І.; Matsyura, O. I. |
2018 | Значимість віку дебюту та особливостей клінічних проявів для диференційної діагностики симптомів харчової гіперчутливості на шкірі у дітей | Пахольчук, О. П.; Pakholchuk, O. P. |
2019 | Частота виявлення алергічних реакцій на харчові продукти у дітей з атопічним дерматитом та патологією травного тракту | Крючко, Тетяна Олександрівна; Бубир, Людмила Миколаївна; Несіна, Інна Миколаївна; Ткаченко, Ольга Ярославівна; Kryuchko, T. O.; Bubyr, L. M.; Nesina, I. M.; Tkachenko, O. Ya. |