Перегляд зібрання за групою - Ключові слова food hypersensitivity

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Відображення результатів від 1 до 4 із 4
Рік випускуНазваАвтор(и)
2021Relationship between indices of cytokine status and pathomophological changes of the mucosa in children with chronic gastroduodenal pathologyKryuchko, T. O.; Nesina, I. M.; Bubyr, L. M.; Kuzmenko, N. V.; Kryvoshapka, L. Yu.; Крючко, Тетяна Олександрівна; Несіна, Інна Миколаївна; Бубир, Людмила Миколаївна; Ткаченко, Ольга Ярославівна; Пода, Ольга Анатоліївна; Кузьменко, Наталія Валентинівна; Кривошапка, Л. Ю.
2021Аналіз факторів, що зумовлюють виникнення харчової гіперчутливості у дітей раннього віку Львівської областіМацюра, О. І.; Matsyura, O. I.
2018Значимість віку дебюту та особливостей клінічних проявів для диференційної діагностики симптомів харчової гіперчутливості на шкірі у дітейПахольчук, О. П.; Pakholchuk, O. P.
2019Частота виявлення алергічних реакцій на харчові продукти у дітей з атопічним дерматитом та патологією травного трактуКрючко, Тетяна Олександрівна; Бубир, Людмила Миколаївна; Несіна, Інна Миколаївна; Ткаченко, Ольга Ярославівна; Kryuchko, T. O.; Bubyr, L. M.; Nesina, I. M.; Tkachenko, O. Ya.