Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10385
Назва: Схильність до адикцій студентів ВНЗ медичного профілю
Інші назви: The tendency to addiction of medical students
Автори: Gavryluk, I. O.
Vesnanko, D. P.
Borysenko, V. V.
Борисенко, Володимир Васильович
Дата публікації: 2018
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Gavryluk I. O. Схильність до адикцій студентів ВНЗ медичного профілю / I. O. Gavryluk, D. P. Vesnanko, V. V. Borysenko // Матеріали 74-ї Всеукраїнської студентської наукової конференції «Medical students’ conference in Poltava» (MEDSCOP 2018), м. Полтава, 29–30 березня 2018 р. – Полтава, 2018. – С. 13.
Короткий огляд (реферат): Останнім часом проблема адиктивної поведінки молоді набуває актуальності у всіх державах світу в тому числі й Україну. Докорінні відмінності стереотипів мислення та світогляду послідовних генерацій, вихованих у різних соціально-економічних умовах є основною передумовою формування адикцій, на тлі затяжної політичної, економічної та соціальної кризи в країні. З огляду на стрімкий розвиток техногенних підходів до оптимізації навчального процесу, що призводить до збільшення обсягу навчальної інформації, зростають вимоги до освітньо-кваліфікаційногота професійного рівня осіб, що безпосередньо супроводжується психологічним навантаженням на особистість крізь дію різноманітних соціально-економічних та психогенних чинників. З огляду на це найбільш cхильними доадиктицій стають студенти медичних вищих навчальних закладів, оскільки навантаження на недостатньо сформовану психіку зростає, що, у свою чергу, безпосередньо стає одним із чинників, що впливає на рівень поведінкових розладів: адикцій (залежностей), девіацій та різноманітних хвороб.
Ключові слова: адикцій
залежність
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10385
Розташовується у зібраннях:74-а Всеукраїнська студентська наукова конференція

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_tendency_to_addiction_of_medical_students.pdf296,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.