Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10725
Назва: Порівняльна характеристика saf-системи і стандартних ротаційних інструментів для обробки кореневих каналів
Інші назви: Distinctive features of the saf-system, comparison with standard rotary tools for root canal treatment
Автори: Гаркун, А. Д.
Ткаченко, Ірина Михайлівна
Harkun, A. D.
Tkachenko, I. M.
Дата публікації: 2019
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Гаркун А. Д. Порівняльна характеристика saf-системи і стандартних ротаційних інструментів для обробки кореневих каналів / А. Д. Гаркун ; наук. керівник : І. М. Ткаченко // Тези доповідей 75-ї Всеукраїнської студентської наукової конференції "Medical students' conference in Poltava" (MEDSCOP 2019), м. Полтава, 28–29 березня 2019 р. – Полтава, 2019 – С. 45–46.
Короткий огляд (реферат): Унікальність людського організму змушує медицину робити все більш різноманітні кроки в напрямку індивідуалізації методів діагностики і лікування стоматологічних захворювань.Ендодонтії не вдалося оминути такої долі. Значний акцент робиться саме на індивідуальні особливості будови каналів конкретних пацієнтів. Максимально точна інформація про анатомію і топографії каналів стає еталоном для лікаря-стоматолога, а можливість пройти і очистити кожне відгалуження - найвища мета ендодонтичного втручання.Класичний інструментарій для механічної обробки каналів є зручним і звичним, але далекий від досконалості. Подібна констатація факту стала поштовхом до розробки інструментарію, який міг би проникнути в будь-який канал, повторюючи його форму, а, отже, гарантувати максимально індивідуалізоване і точне лікування.Однією з найцікавіших і в своєму роді інноваційних розробок стала SAF-система.
Ключові слова: SAF- система
дентин
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10725
Розташовується у зібраннях:MEDSCOP 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Distinctive_features_of_the_saf_system_comparison_with_standard_rotary_tools.pdf505,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.