Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10826
Назва: Корекція імунологічного статусу у пацієнтів із захворюваннями тканин пародонта в післяопераційному періоді
Автори: Донцов, А. В.
Золотопупова, К. С.
Коломієць, Світлана Веніамінівна
Дата публікації: 2019
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Донцов А. В. Корекція імунологічного статусу у пацієнтів із захворюваннями тканин пародонта в післяопераційному періоді / А. В. Донцов, К. С. Золотопупова ; наук. керівник : С. В.Коломієць // Актуальні питання клінічної медицини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. лікарів-інтернів, 23 травня 2019 р. – Полтава, 2019. – С. 34–35.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні, існує проблема, що стосується значної частини населення світу, що мають захворювання тканин пародонта. У хворих, що мають ураження тканин пародонта, часто спостерігаються виражені явища імунної недостатності. Не викликає сумнівів, що наявність мікроорганізмів в порожнині рота, є однією з основних причин, що впливають на стан тканин пародонта. Протимікробна терапія, що має виражений бактерицидний і бактеріостатичний ефект на збудників захворювань тканин пародонту має низку недоліків. Тому актуально постає питання пошуку нових лікувальних засобів та методів їх введення з метою отримання максимального терапевтичного ефекту. Ми детально вивчали можливість корекції імунологічного статусу пацієнтів з допомогою комплексних антигомотоксичних препаратів, що не мають протипоказань до застосування та аналогів на ринку фармакології, виготовлені із сировини рослинного походження, біологічно активних речовин тваринного походження і мікроелементів по гомеопатичній технології.
Ключові слова: пародонт
захворювання тканин пародонта
ехінацея композитум С
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10826
Розташовується у зібраннях:Актуальні питання клінічної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korekciya_imunologichnogo_statusu.pdf34,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.