Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10937
Назва: Застосування інтенсивного світового випромінювання у хворих на еритематозно-телеангіектатичну форму розацеа
Автори: Юднікова, М. С.
Васильєва, Катерина Володимирівна
Дата публікації: 2019
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Юднікова М. С. Застосування інтенсивного світового випромінювання у хворих на еритематозно-телеангіектатичну форму розацеа / М. С. Юднікова ; наук. керівник : К. В. Васильєва // Актуальні питання клінічної медицини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. лікарів-інтернів, 23 травня 2019 р. – Полтава, 2019. – С. 105–106.
Короткий огляд (реферат): Однією з актуальних проблем сучасної дерматології є розацеа – мультифакториальне захворювання з хронічним рецидивуючим характером перебігу, що переважно вражає шкіру обличчя. Своєчасне виявлення захворювання та лікування на ранніх стадіях значно підвищує процент виліковності та тривалої ремісії. За мету було поставлено оцінювання ефективністі лікування хворих єритематозно-телеангіектатічною формою розацеа (I стадія захворювання) лазерним коагулятором з урахуванням калібру уражених судин. Була проведена терапія універсальним лазерним коагулятором «Ліка хірург М» довжиною хвилі 520 нм, у непреривному режимі (режим «НО-РМА»),тривалість імпульсу 0,1-0,2 сек, потужність випромінювання 0,8 – 1,5 Вт, за допомогою спеціальної насадки 16 хворим (10 жінкам і 6 чоловікам) у віці від 28 до 42 років з еритематозно-телеангіектатічною формою розацеа.
Ключові слова: розацеа
лазерна коагуляція
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10937
Розташовується у зібраннях:Актуальні питання клінічної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannya_intensivnogo_svitovogo_viprominuvannya.pdf33,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.