Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/11199
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль, Дмитро Михайлович-
dc.contributor.authorСкубій, Іван Вікторович-
dc.contributor.authorЧеревко, Федір Анатолійович-
dc.contributor.authorКозак, Руслан Васильович-
dc.contributor.authorПехньо, Василь Васильович-
dc.date.accessioned2019-10-31T07:12:30Z-
dc.date.available2019-10-31T07:12:30Z-
dc.date.issued2015-09-10-
dc.identifier.citationПат. 101490 Україна, МПК (2015.01) A 61 C 19/00. Спосіб функціонального визначення жувальної ефективності / Король Д. М., Скубій І. В., Черевко Ф. А., Козак Р. В., Пехньо В.В. ; заявник та патентовласник Король Д. М., Скубій І. В., Черевко Ф. А., Козак Р. В., Пехньо В. В. – № u 2015 03828 ; заявл. 24.04.2015 ; опубл. 10. 90.2015, Бюл. № 17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/11199-
dc.description.abstractСпосіб визначення жувальної ефективності включає проведення жувальної проби тестовим матеріалом з наступним визначенням жувальної ефективності за підрахунком розміру подрібнених частинок тестового матеріалу. При цьому, як тестовий матеріал використовують агар-агар у вигляді зразків циліндричної форми висотою - 10 мм, діаметром - 20 мм, подрібнені зразки тестового матеріалу піддають фотореєстрації у спеціальній камері та комп'ютерної обробці одержаних зображень, підрахунок кількості подрібнених частинок тестового матеріалу та визначення їх площі виконують за допомогою програмного пакету обробки графічних даних ImageJ, з послідовним використанням інструментів програмного редактора.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДП “Український інститут інтелектуальної власності"uk_UA
dc.titleСпосіб функціонального визначення жувальної ефективностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти
Інтелектуальна власність. Кафедра пропедевтики ортопедичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
101490_uapatent.pdf167,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.