Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/11568
Назва: Патоморфологія : збірник тестових завдань
Автори: Старченко, Іван Іванович
Ройко, Наталія Віталіївна
Филенко, Борис Миколайович
Проскурня, Сергій Анатолійович
Дата публікації: 2020
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Патоморфологія : збірник тестових завдань : [навч. посіб. для здобувачів вищ. освіти ступеня магістра, які навч. за спец. 222 "Медицина", 228 "Педіатрія" у закладах вищої освіти МОЗ України] / І. І. Старченко, Н. В. Ройко, Б. М. Филенко, С. А. Проскурня ; МОЗ України, УМСА, Каф. пат. анатомії з секц. курсом. – Полтава, 2020. – 239 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Патоморфологія: збірник тестових завдань» призначений для підготовки здобувачів вищої медичної освіти за спеціальностями 222 «Медицина» та 228 «Педіатрія» до складання ліцензійного іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка». Навчальне видання містить тестові завдання з баз 2005-2018 років. Наведені тестові завдання з виділеними ключовими словами структуровані відповідно до тематично плану практичних занять і самостійної роботи. У збірнику також викладені структурно-логічні схеми та клініко-морфологічні завдання, що сприятимуть розвитку клінічного мислення у студента.
Ключові слова: тести
КРОК 1
патоморфологія
ситуаційні задачі
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/11568
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pathomorphology_tests.pdf3,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.