Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/11934
Назва: Клінічна ревматологія: сучасні діагностичні та лікувально-профілактичні алгоритми
Інші назви: Clinical rheumatology: regular diagnostic and preventive algorithms
Автори: Потяженко, Максим Макарович
Потяженко, Максим Макарович
Potiaghenko, М. M.
Іщейкін, Костянтин Євгенович
Ищейкин, Константин Евгеньевич
Ischeykin, К. Ye.
Настрога, Тетяна Вікторівна
Настрога, Татьяна Викторовна
Nastroga, Т. V.
Величко, Євгеній Олександрович
Величко, Евгений Александрович
Velichko, Ye. O.
Дата публікації: 2015
Видавець: ТОВ "Полімет"
Бібліографічний опис: Клінічна ревматологія: сучасні діагностичні та лікувально-профілактичні алгоритми : навч.-метод. посіб. для лікарів-інтернів, клінічних ординаторів, слухачів-курсантів системи післядипломної освіти, а також лікарів-терапевтів, ревматологів та сімейних лікарів / К. Є. Іщейкін, М. М. Потяженко, Т. В. Настрога, Є. О. Величко. – Полтава, 2015. – 245 с.
Короткий огляд (реферат): В навчально-методичному посібнику «Клінічна ревматологія: сучасні діагностичні та лікувально-профілактичні алгоритми» висвітлені питання з розділу ревматологія, що передбачені навчальним планом та уніфікованою програмою 2013р. спеціалізації випускників вищих медичних закладів освіти ІІІ- IV рівнів акредитації, факультетів університетів зі спеціальності «Внутрішні хвороби». Представлені сучасні підходи до діагностики, класифікації основних ревматологічних захворювань і синдромів та алгоритми лікування. Для самостійної роботи з обов'язковим подальшим ретельним контролем та самоконтролем подані тестові завдання, клінічні задачі. Посібник розрахований для лікарів-інтернів, клінічних ординаторів, слухачів-курсантів системи післядипломної освіти, а також надасть допомогу в практичній роботі практикуючим лікарям-терапевтам, ревматологам, сімейним лікарям.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/11934
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Klinichna_revmatologiya.pdf3,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.