Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/12017
Назва: Діагностика та лікування невідкладних станів в клініці внутрішніх хвороб
Автори: Потяженко, Максим Макарович
Іщейкін, Костянтин Євгенович
Настрога, Тетяна Вікторівна
Люлька, Надія Олександрівна
Кітура, Оксана Євгенівна
Гаєвський, Сергій Олександрович
Соколюк, Ніна Людвігівна
Дата публікації: 2017
Видавець: ТОВ «АСМІ»
Бібліографічний опис: Діагностика та лікування невідкладних станів в клініці внутрішніх хвороб : навч.-метод. посіб. / М. М. Потяженко, К. Є. Іщейкін, Т. В. Настрога [та ін.]. – Полтава : ТОВ «АСМІ», 2017. – 238 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник призначений для лікарів-інтернів першого року навчання всіх фахів для підготовки до вивчення дисципліни «Інтенсивна терапія. Модуль невідкладні стани (Внутрішні хвороби)». В посібнику систематизовані основні положення, необхідні для лікаря при наданні кваліфікованої допомоги хворим з ознаками невідкладних станів. У стислій формі висвітлені актуальні підходи до діагностики та лікування найбільш поширених невідкладних станів з урахуванням діючих вітчизняних та міжнародних стандартів і протоколів, а також сучасної та доступної фармакотерапії. Навчально-методичний посібник підготовлений на підставі наказів МОЗ України та відповідно до навчального плану додаткової програми «Критичні стани (діагностика, лікування)».
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/12017
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Posibnuk.pdf3,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.