Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/12747
Назва: Критерії факторів ризику затримки внутрішньоутробного розвитку плода при УЗД дослідженні
Автори: Громова, Антоніна Макарівна
Бережна, Варвара Анатоліївна
Громова, Антонина Макаровна
Бережная, Варвара Анатольевна
Дата публікації: жов-2019
Видавець: Асоціація акушер-гінекологів України
Бібліографічний опис: Бережна В. А. Критерії факторів ризику затримки внутрішньоутробного розвитку плода при УЗД дослідженні / В. А. Бережна, А. М. Громова // Матеріали пленуму асоціації акушерів-гінекологів України. – Київ, 2019. – С. 3–4.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день актуальною проблемою акушерства є затримка внутрішньоутробного розвитку плода (ЗВУРП) тому, що подальше здоров’я дорослої людини починає формуватися в антенатальному періоді. Дана патологія зустрічається від 12% до 36% усіх вагітностей, та має високу питому вагу в захворюваності нованароджених. Для подальшого вивчення патогенетичних засад в формуванні затримки внутрішньоутробного розвитку плода потрібне розуміння діагностичних основ даної патології. Затримка внутрішньоутробного розвитку плода сьогодні вважається тяжко діагностованою та мало прогнозованою патологією акушерства, як в нашій країні, так і за кордоном. Тому для виявлення факторів ризику та розробки прогностичних критеріїв та потрібний ретельний аналіз даних ультразвукового дослідження.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/12747
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра акушерства і гінекології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kriterii_factoriv_riziku.pdf169,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.