Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/12810
Назва: Організація виховного процесу на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології
Інші назви: Организация воспитательного процесса на кафедре микробиологии, вирусологии и иммунологии
Автори: Дерев’янко, Тетяна Василівна
Деревянко, Татьяна Васильевна
Derevianko, T. V.
Звягольська, Ірина Миколаївна
Звягольская, Ирина Николаевна
Zviaholska, I. M.
Дата публікації: 2020
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Дерев’янко Т. В. Організація виховного процесу на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології / Т. В. Дерев’янко, І. М. Звягольська // Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі (XXVІІ Каришинські читання) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. – Полтава, 2020. – С. 200–202.
Короткий огляд (реферат): В статті висвітлені особливості організації виховної роботи студентів в умовах модернізованого освітнього середовища кафедри мікробіології, вірусології та імунології Української медичної стоматологічної академії. Реалізація основних принципів і завдань національного виховання на кафедрі спрямована на виховання морально-духовного фахівця, який зможе повною мірою надавати допомогу людям, турбуватися про їхнє здоров’я, створювати сприятливі психологічні умови для пацієнтів, сприяти якомога швидшому відновленню їхньої працездатності та профілактиці захворювань. Ефективними засобами, що сприяють творчій самореалізації студентів на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології, є система індивідуальних, групових і колективних форм діяльності.
В статье освещены особенности организации воспитательной работы студентов в условиях модернизированной образовательной среды кафедры микробиологии, вирусологии и иммунологии Украинской медицинской стоматологической академии. Реализация основных принципов и задач национального воспитания на кафедре направлена на воспитание нравственно-духовного специалиста, который сможет в полной мере оказывать помощь людям, заботиться об их здоровье, создавать благоприятные психологические условия для пациентов, способствовать как можно более быстрому восстановлению их работоспособности и профилактике заболеваний. Эффективными средствами, способствующими творческой самореализации студентов на кафедре микробиологии, вирусологии и иммунологии, является система индивидуальных, групповых и коллективных форм деятельности.
Ключові слова: національне виховання
напрямки та принципи виховання
мікробіологія
вірусологія та імунологія
освітнє середовище
фахова підготовка
национальное воспитание
направления и принципы воспитания
микробиология
вирусология и иммунология
образовательная среда
профессиональная подготовка
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/12810
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра мікробіології, вірусології та імунології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organizacia_vuhovnogo_proces.pdf130,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.