Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13257
Назва: Особливості харчування студентів у Німеччині та в Україні, їх вплив на здоров’я
Інші назви: Eating features among students in Germany and in Ukraine, their impact on health
Автори: Бородін, Микита Олександрович
Науковий керівник: Мещерякова, Ірина Павлівна
Дата публікації: 2020
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Бородін М. О. Особливості харчування студентів у Німеччині та в Україні, їх вплив на здоров’я / О. М. Бородін ; наук керівник : І. П. Мещерякова // Тези доповідей 1-ї Міжнародної студентської наукової конференції «International medical students’ conference in Poltava» (IMEDSCOP 2020), м. Полтава, 2–3 квітня 2020 р. – Полтава, 2020. – С. 106–107.
Ключові слова: харчування
студенти
здоров'я
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13257
Розташовується у зібраннях:IMEDSCOP 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_kharchuvannia_studentiv.pdf259,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.