Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13257
Назва: | Особливості харчування студентів у Німеччині та в Україні, їх вплив на здоров’я |
Інші назви: | Eating features among students in Germany and in Ukraine, their impact on health |
Автори: | Бородін, Микита Олександрович |
Науковий керівник: | Мещерякова, Ірина Павлівна |
Дата публікації: | 2020 |
Видавець: | Українська медична стоматологічна академія |
Бібліографічний опис: | Бородін М. О. Особливості харчування студентів у Німеччині та в Україні, їх вплив на здоров’я / О. М. Бородін ; наук керівник : І. П. Мещерякова // Тези доповідей 1-ї Міжнародної студентської наукової конференції «International medical students’ conference in Poltava» (IMEDSCOP 2020), м. Полтава, 2–3 квітня 2020 р. – Полтава, 2020. – С. 106–107. |
Ключові слова: | харчування студенти здоров'я |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13257 |
Розташовується у зібраннях: | IMEDSCOP 2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_kharchuvannia_studentiv.pdf | 259,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.