Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13263
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСемергей, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТкаченко, О. Т.-
dc.date.accessioned2020-07-16T13:27:09Z-
dc.date.available2020-07-16T13:27:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТкаченко О. Т. Що їли та пили українці на початку ХХ століття ? / О. Т. Ткаченко ; наук. керівник : Н. В. Семергей // Тези доповідей 1-ї Міжнародної студентської наукової конференції «International medical students’ conference in Poltava» (IMEDSCOP 2020), м. Полтава, 2–3 квітня 2020 р. – Полтава, 2020. – С. 139.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13263-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська медична стоматологічна академіяuk_UA
dc.subjectіжа українцівuk_UA
dc.subjectпочаток ХХ століттяuk_UA
dc.titleЩо їли та пили українці на початку ХХ століття ?uk_UA
dc.title.alternativeWhat ukrainians ate and drank in the early twentieth century?uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:IMEDSCOP 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
What_ukrainians_ate_and_drank_in_the_early_twentieth_century.pdf283,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.