Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13379
Назва: | Вплив фаст-фуду на організм людини |
Автори: | Кравченко, Д. В. Корчан, Наталія Олександрівна Корчан, Наталья Александровна Korchan, N. O. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавець: | Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка |
Бібліографічний опис: | Кравченко Д. В. Вплив фаст-фуду на організм людини / Д. В. Кравченко, Н. О. Корчан // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 14 березня 2016 р.). – Полтава, 2016. – С. 183–184. |
Короткий огляд (реферат): | Здоров’я людини — безцінний дар, який, на жаль, ми часто оцінюємо з гідністю лише в тих випадках, коли з тієї чи іншої причини втрачаємо його. Прихильники корисної натуральної їжі здригаються при слові «гамбургер» і бачити не хочуть смажену картоплю і молочні коктейлі. Але більшість з нас не проти перекусити блискавичним і, як не крути, смачним обідом. Як же впливає фаст-фуд на організм людини. Фаст-фуд — синонім численних лих по частині здоров'я. В цьому слові криються майбутні ожиріння та проблем з травленням, порушення обміну речовин і неприємні шкірні висипання. Звичайно, багато людей роками їдять чізбургери без будь-яких видимих наслідків, але все-таки ставитися до подібного способу харчування треба дуже уважно. Найбільша небезпека, яка йде від фаст-фуду — це ожиріння. |
Ключові слова: | організм людини фаст-фуд здоров'я здоров'я людини організм людини харчування правильне харчування |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13379 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра анатомії людини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
K_K_2016_tezy_PNPU.pdf | 126,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.