Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13561
Назва: Футбол: від початківця до професіонала
Автори: Петришин, Олександр Володимирович
Шаповал, Євгенія Юріївна
Дата публікації: 2019
Видавець: ТОВ "СІМОН"
Бібліографічний опис: Петришин О. В. Футбол: від початківця до професіонала : навч. посіб. [для студентів закладів вищої освіти] / О. В. Петришин, Є. Ю. Шаповал ; МОЗ України, УМСА, Каф. фіз. виховання та здоров'я, фіз. реабілітації, спорт. медицини. – Полтава : Сімон, 2019. – 117 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник спрямований на вдосконалення у студентів теоретичних знань з методики гри у футбол. в посібнику міститься матеріал, який включає в себе задачі та засоби тренування, описуються методи навчання. Також є короткий словник термінології з футболу, зразкові комплекси вправ для навчання основних техніко-тактичних елементів та розвитку фізичних якостей в футболі. Навчальний посібник буде корисним для студентів закладів вищої освіти, викладачам фізичного виховання, тренерам-викладачам та спортсменам дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
Ключові слова: футбол
тренування
методи навчання
УДК: 796.33(07)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13561
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра фізичної та реабілітаційної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petryshyn_Football.pdf571,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.