Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13928
Назва: Біль про благополуччя тварин
Автори: Корчан, Наталія Олександрівна
Корчан, Наталья Александровна
Korchan, N. O.
Ракшеєва, В. П.
Дата публікації: 2006
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Корчан Н. О. Біль про благополуччя тварин / Н. О. Корчан, В. П. Ракшеєва // Біоетика: сучасний стан та перспективи розвитку : матеріали Всеукр. студентської наук.-практ. конф. – Полтава, 2006. – С. 110–112.
Короткий огляд (реферат): Нині дедалі більше наукових даних підтверджують думку, висловлену І.І. Мечниковим ще на початку минулого століття: «Природа не пощадила їх (біологічні види, які щезли); звідки нам знати – чи не готова вона вчинити так само з родом людським? ». Кожний біологічний вид вимирає через одну причину: змінюються умови існування, до яких він звик. Ми не маємо підстав сподіватися, що людина є винятком. Нещодавно, вже на початку нашого століття завершено велике дослідження, здійснене під егідою Всесвітнього банку та ВООЗ під красномовною назвою – «Тягар хвороб», яке продемонструвало зростання показників захворюваності та смертності практично в усіх регіонах земної кулі.
Ключові слова: тварини
зникнення біологічних видів
знищення тварин
захист тварин
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13928
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvaryny_2006.pdf628,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.