Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13940
Назва: Вплив виробничої промисловості на здоров'я людини
Автори: Гетьман, Н. В.
Корчан, Наталія Олександрівна
Корчан, Наталья Александровна
Korchan, N. O.
Дата публікації: 2015
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Гетьман Н. В. Вплив виробничої промисловості на здоров'я людини / Н. В. Гетьман, Н. О. Корчан // Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., (м. Полтава,17 листоп. 2015 р.) / За заг. ред. проф. М. В. Гриньової. – Полтава : Астрая, 2015. – С. 26–28.
Короткий огляд (реферат): Проблема здоров'я людини існувала завжди. Вона виникла з появою людини та видозмінюється відповідно до розвитку культури людського суспільства. Покоління наших предків жили в тісному спілкуванні з природою. Уклад життя і праці був синхронним із природними ритмами. Люди вставали зі світанковою і засинали з вечірньою зорею. Кожна пора року мала притаманні тільки їй трудову налаштованість і ритм життя. Проблема здоров'я людини вирішувалась досить ефективно і просто. Це пояснювалось тим, що культура здоров'я складалась у індивідуальній свідомості особистості поступово, під впливом природних умов життя і була важливим елементом загальної культури людини. У даний час вся сукупність факторів діяльності людини, які негативно впливають на її здоров'я, вимагає іншого підходу до проблеми формування здоров'я. Сьогодні люди живуть у ритмі виробничого циклу однаково в будь-яку пору року.
Ключові слова: здоров'я
здоров'я людини
гіпокінезія
вплив виробничої промисловості на організм
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13940
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrob_prom_2015.pdf123,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.