Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14004
Title: Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів
Authors: Оніпко, Валентина Володимирівна
Білаш, Валентина Павлівна
Онипко, Валентина Владимирововна
Билаш, Валентина Павловна
Bilash, V. P.
Issue Date: 2020
Publisher: МОН України, Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради, Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського
Citation: Оніпко В. В. Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів / В. В. Оніпко, В. П. Білаш / Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П. Є. Сосіна), (м. Полтава, 30 жовтня 2020 р.). – Полтава, 2020. – C. 320–324.
UDC: 613.262
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14004
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
O_P_2020_PNPU.pdf719,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.