Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14004
Title: | Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів |
Authors: | Оніпко, Валентина Володимирівна Білаш, Валентина Павлівна Онипко, Валентина Владимирововна Билаш, Валентина Павловна Bilash, V. P. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | МОН України, Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради, Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського |
Citation: | Оніпко В. В. Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів / В. В. Оніпко, В. П. Білаш / Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П. Є. Сосіна), (м. Полтава, 30 жовтня 2020 р.). – Полтава, 2020. – C. 320–324. |
UDC: | 613.262 |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14004 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра анатомії людини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
O_P_2020_PNPU.pdf | 719,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.