Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14004
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОніпко, Валентина Володимирівна-
dc.contributor.authorБілаш, Валентина Павлівна-
dc.contributor.authorОнипко, Валентина Владимирововна-
dc.contributor.authorБилаш, Валентина Павловна-
dc.contributor.authorBilash, V. P.-
dc.date.accessioned2020-11-23T11:01:33Z-
dc.date.available2020-11-23T11:01:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОніпко В. В. Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів / В. В. Оніпко, В. П. Білаш / Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П. Є. Сосіна), (м. Полтава, 30 жовтня 2020 р.). – Полтава, 2020. – C. 320–324.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14004-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМОН України, Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради, Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградськогоuk_UA
dc.titleВикористання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc613.262uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
O_P_2020_PNPU.pdf719,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.