Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14012
Назва: Формування культури безпечного використання жувальної гумки серед іноземних студентів УМСА
Автори: Клепець, Олена Вікторівна
Джаммул, Алі
Дата публікації: 2020
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленко
Бібліографічний опис: Клепець О. В. Формування культури безпечного використання жувальної гумки серед іноземних студентів УМСА / О. В. Клепець, А. Джаммул // Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П. Є. Сосіна), (30 жовтня 2020 р., м. Полтава) ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В. Г. Короленка / за заг. ред. проф. М. В. Гриньової. – Полтава, 2020. - С. 283–286.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні жувальна гумка стала невід’ємним атрибутом сучасної людини, що веде динамічний спосіб життя. В усьому світі особливою популярністю вона користується у дітей та молоді, зокрема й студентів. Розповсюдженим є стереотип про позитивний вплив жувальної гумки на гігієну порожнини рота, про її здатність вгамовувати почуття голоду та стресу. Разом з тим нами було помічено, що багато студентів УМСА мають схильність до зловживання жувальною гумкою та використовують її навіть під час навчальних занять, не задумуючись про можливі негативні наслідки цієї звички для їх здоров’я. Тому актуальним є формування серед майбутніх лікарів усвідомленої позиції щодо використання жувальної гумки з урахуванням відомих корисних та шкідливих аспектів її впливу на здоров’я.
Ключові слова: жувальна гумка
студенти
вплив на здоров’я
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14012
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formyvannya_kyltyru.pdf167,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.