Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14229
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрошенко, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЯчмінь, Анастасія Ігорівна-
dc.contributor.authorШевченко, Костянтин Васильович-
dc.contributor.authorЛічман, Діана Володимирівна-
dc.date.accessioned2020-12-04T12:58:56Z-
dc.date.available2020-12-04T12:58:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПат. 144154 України, МПК G 09 B 23/28. Спосіб визначення впливу харчових добавок на адаптивні реакції щурів / Єрошенко Г. А., Ячмінь А.І., Шевченко К.В. [та ін.]. – № u 2020 01131 ; заявл. 21.02.2020 ; опубл. 10.09.2020, Бюл. № 17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14229-
dc.description.abstractСпосіб визначення впливу харчових добавок на адаптивні реакції щурів, що включає щодобове введення в раціон нітриту натрію, який відрізняється тим, що нітрит натрію, у 10 % розчині, дають пити за умов безперешкодного доступу до рідини та додатково вводять глутамат натрію в дозі 20 мг/кг в 0,5 мл дистильованої води та Понсо 4R - в дозі 5 мг/кг в 0,5 мл дистильованої води 1 раз на добу перорально.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкрмедпатентінформuk_UA
dc.titleСпосіб визначення впливу харчових добавок на адаптивні реакції щурівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти
Інтелектуальна власність. Кафедра гістології, цитології та ембріології
Інтелектуальна власність. Кафедра біології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Method_of_determining.pdf975,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.