Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14443
Назва: Інтенсивна терапія в клініці дитячих інфекційних хвороб
Автори: Пікуль, Катерина Вікторівна
Ільченко, Валентина Іванівна
Прилуцький, Костянтин Юрійович
Дата публікації: 2013
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Пікуль К. В. Інтенсивна терапія в клініці дитячих інфекційних хвороб : навч.-метод. посіб. для студентів вищих медичних навч. закладів III–IV рівнів акредитації та лікарів-інтернів / К. В. Пікуль, В. І. Ільченко, К. Ю. Прилуцький. – Полтава, 2013. – 123 с.
Короткий огляд (реферат): Інфекційні хвороби завжди були небезпечні, що свідчило про їх масовість, швидке поширення та високу летальність, особливо у дитячому віці. Багато інфекцій може призвести до розвитку невідкладних станів, що потребує проведення інтенсивної терапії з урахуванням етіологічного чинника патологічного процесу. Цей навчально-методичний посібник присвячений питанням етіології, епідеміології, клініки та диференційної діагностики найбільш частих невідкладних станів серед дитячих інфекційних хвороб та наведені алгоритми невідкладної допомоги та проведення інтенсивної терапії. Посібник містить запитання, тести, задачі для самоконтролю, що сприятиме більш глибокому засвоєнню матеріалу студентами та лікарями-інтернами. Ми сподіваємось, що написана нами праця буде корисною у повсякденній практичній роботі педіатрів, дитячих інфекціоністів та сімейних лікарів. Автори з вдячністю приймуть всі побажання та критичні зауваження.
УДК: 616.9 – 053.3/.5 – 07 - 08
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14443
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра ендокринології з дитячими інфекційними хворобами

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dutyachi_inf.pdf3,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.