Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14503
Назва: Формування системи безперервного професійного розвитку лікарів в Україні на сучасному етапі
Автори: Голованова, Ірина Анатоліївна
Ляхова, Наталія Олександрівна
Бєлікова, Інна Володимирівна
Філатова, Олена Вікторівна
Дата публікації: лис-2020
Видавець: Харків: ФОП Бровін О. В.
Бібліографічний опис: Формування системи безперервного професійного розвитку лікарів в Україні на сучасному етапі / І. А. Голованова, Н. О. Ляхова, І. В. Бєлікова, О. В. Філатова // Освіта дорослих: світові тенденції, українські реалії та перспективи : монографія / За заг. ред. акад. Н. Г. Ничкало, акад. І. Ф. Прокопенка. – Харків : ФОП Бровін О. В., 2020. – С. 208–212.
Короткий огляд (реферат): Останніми роками концепція навчання впродовж життя стала визначальним елементом у формулюванні Європейським Союзом стратегій щодо формування найбільш конкурентоспроможного і динамічного суспільства. Ця концепція базується на знаннях та є головною метою в розробці Європейської стратегії працевлаштування. Концепція навчання людини протягом усього професійного життя – одна з основних доктрин організації та розвитку професійної освіти у другій половині XX – початку XXI ст. Вона містить вищу професійну освіту і неформальну освіту, що здіснується поза навчальними закладами, та інформальну освіту.
Ключові слова: безперервний професійний розвиток лікарів
УДК: 374.7
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14503
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров’я з лікарсько-трудовою експертизою

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osvita _doroslykh_monohrafiia_2.pdf452,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.