Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14555
Назва: Базові компетентності та концепція їх формування у майбутніх стоматологів в медичних ВНЗ України
Автори: Юдіна, Ксенія Євгеніївна
Юдина, Ксения Евгеньевна
Yudina, K. Ye
Дата публікації: 2020
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет ім В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Юдіна К. Є . Базові компетентності та концепція їх формування у майбутніх стоматологів в медичних ВНЗ України / К. Є. Юдіна // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров'я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 22–23 жовтня 2020 р. / за заг. редакцією проф. Пилипенка С. В. – Полтава : Астрая, 2020. – С. 136–138.
Короткий огляд (реферат): Вивчення теоретико-методологічних основ становлення професійної компетентності майбутніх стоматологів під час їх підготовки у вищих медичних навчальних закладах України належить до значущих проблем, без врегулювання якої неможливо налагодити навчально-виховний процес в нинішніх обставинах. Це породжене впливом ряду аспектів, перш за все, потребою перетворення вітчизняної системи освіти та наближення її до міжнародних стандартів. Втім це потребує вирішення низки завдань; особливо, ефективність вирішення вищевказаної проблеми обумовлюється від якості теоретичних і методологічних основ, визначення концепції і тактики її виконання. Відповідно до цього, виникає доцільність розробки концепції формування базової компетентності майбутніх стоматологів, як системи поглядів, що характеризує певний спосіб пояснення та розгляду явищ, що передбачає провідну ідею даного дослідження і його головні положення.
Ключові слова: системний підхід
особистісний підхід
діяльнісний підхід
аксіологічний підхід
компетентнісний підхід
УДК: 611/614:37.01(06)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14555
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bazovi_ kompetentnosti-2020.pdf168,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.