Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14557
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮдіна, Ксенія Євгеніївна-
dc.contributor.authorЮдина, Ксения Евгеньевна-
dc.contributor.authorYudina, K. Ye.-
dc.date.accessioned2021-01-13T09:22:20Z-
dc.date.available2021-01-13T09:22:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЮдіна К. Є . Розвиток дослідної справи з фізіології травлення у свиней на теренах України на початку ХХ століття / К. Є. Юдіна // Актуальні проблеми фізіології тварин : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 120-річчю О. В. Квасницького (м. Полтава, 17–18 вересня 2020 р.). – Полтава, 2020. – С. 107–108.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14557-
dc.description.abstractВ Україні свинарство історично є пріоритетною національною галуззю сільськогосподарського виробництва. У підвищенні м'ясної продуктивності свиней велике значення відіграють технологічні фактори, серед яких головне місце відводиться годівлі тварин. На корма, припадає найбільша частка витрат у виробництві свинини і разом з тим саме тут криються великі резерви для їх зниження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавська державна аграрна академіяuk_UA
dc.subjectгодівля свинейuk_UA
dc.subjectфізіологія травленняuk_UA
dc.subjectшлунок свинейuk_UA
dc.titleРозвиток дослідної справи з фізіології травлення у свиней на теренах України на початку ХХ століттяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc636.4:612.3:68.01.09uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_ doslidnoyi_ spravy_2020.pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.