Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14577
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юдіна, Ксенія Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Юдина, Ксения Евгеньевна | - |
dc.contributor.author | Yudina, K. Ye. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-15T06:22:20Z | - |
dc.date.available | 2021-01-15T06:22:20Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Юдіна К. Є. Еволюція досліджень з фізіології травлення тварин у світі в період емпіричного та безсистемного накопичення знань / К. Є. Юдіна // Нове та традиційне у дослідженнях сучасних представників суспільних наук : зб. тез наук. робіт учасників міжнар. наук.- практ. конф. (м. Київ, 6–7 лютого 2015 р.). – Київ : Київська наукова суспільнознавча організація, 2015. – С. 36–38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14577 | - |
dc.description.abstract | Початок фізіології як експериментальної науки, яка вивчає процеси, які відбуваються в здоровому організмі, було започатковано в XVII ст. англійським вченим Уільямом Гарвеєм. Він застосував новий метод досліджень, при якому розрізали зовнішній шкіряний покрив і тканини живого організму і вивчали необхідні органи. Такий метод отримав назву вівісекція і тривалий час був одним з основних в практиці наукових досліджень з фізіології. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Київська наукова суспільнознавча організація | uk_UA |
dc.subject | наука | uk_UA |
dc.subject | історія фізіології | uk_UA |
dc.subject | експериментальні методи | uk_UA |
dc.title | Еволюція досліджень з фізіології травлення тварин у світі в період емпіричного та безсистемного накопичення знань | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра фізіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Evolyutsiya_ doslidzhenʹ_ z_ fiziolohiyi _travlennya_ 2015.pdf | 996,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.