Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14580
Назва: | Вчені Полтавщини- основоположники біотехнології ферментування кормів |
Автори: | Дзюба, Ксенія Євгеніївна Дзюба, Ксения Евгеньевна Dzyuba, K. Ye. |
Дата публікації: | 2005 |
Видавець: | Полтавський національний технічний університет ім Юрія Кондратюка |
Бібліографічний опис: | Дзюба К. Є. Вчені Полтавщини- основоположники біотехнології ферментування кормів / К. Є. Дзюба // Екологія. Довкілля. Молодь : матеріали Міжнар. наук. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Полтава, 19–20 травня 2005 р.). – Полтава : ПолтНТУ, 2005. – С. 72–73. |
Короткий огляд (реферат): | Ферментація кормів один з прогресивних методів поліпшення якості кормів та їх засвоєння в організмі тварин. Особливого поширення він знайшов в останні роки в усьому світі. Тепер застосовують велику кількість різноманітних препаратів для ферментації кормів. Особливо важливу роль відіграють фермент і препарати в процесах травлення у свині, як одного з представників тварин з однокамерним шлунком. |
Ключові слова: | ферментація кормів травлення у свиней виділення слини шлунковий сік |
УДК: | 636.4.577.15.004.14 57(091) |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14580 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра фізіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vcheni_ Polt avshchyny_2005.pdf | 908,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.