Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14580
Назва: Вчені Полтавщини- основоположники біотехнології ферментування кормів
Автори: Дзюба, Ксенія Євгеніївна
Дзюба, Ксения Евгеньевна
Dzyuba, K. Ye.
Дата публікації: 2005
Видавець: Полтавський національний технічний університет ім Юрія Кондратюка
Бібліографічний опис: Дзюба К. Є. Вчені Полтавщини- основоположники біотехнології ферментування кормів / К. Є. Дзюба // Екологія. Довкілля. Молодь : матеріали Міжнар. наук. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Полтава, 19–20 травня 2005 р.). – Полтава : ПолтНТУ, 2005. – С. 72–73.
Короткий огляд (реферат): Ферментація кормів один з прогресивних методів поліпшення якості кормів та їх засвоєння в організмі тварин. Особливого поширення він знайшов в останні роки в усьому світі. Тепер застосовують велику кількість різноманітних препаратів для ферментації кормів. Особливо важливу роль відіграють фермент і препарати в процесах травлення у свині, як одного з представників тварин з однокамерним шлунком.
Ключові слова: ферментація кормів
травлення у свиней
виділення слини
шлунковий сік
УДК: 636.4.577.15.004.14 57(091)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14580
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vcheni_ Polt avshchyny_2005.pdf908,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.