Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14698
Назва: Домедична допомога при дії засобів масового ураження
Інші назви: Domestic care under the influence of mass destruction
Домедицинская помощь при действии средств масового уничтожения
Автори: Кафедра медицини катастроф та військової медицини
Дата публікації: 28-сер-2020
Видавець: Українська медична стоматологічна академія, Кафедра медицини катастроф та військової медицини
Бібліографічний опис: Домедична допомога при дії засобів масового ураження : методичні вказівки для самостійної роботи студентів під час підготовки до практичного (семінарського) заняття та на занятті / Кафедра медицини катастроф та військової медицини. – Полтава, 2020. – 20 с.
Короткий огляд (реферат): Військові дії в сучасній війні будуть вестися з високою активністю і граничної напруженістю. Вони викличуть великі втрати у військах і серед населення, руйнування потенційно небезпечних об'єктів, енергетичних центрів, гідротехнічних споруд, освіта великих зон руйнувань, пожеж і затоплень. Основною формою протидії у війні є збройна боротьба - організоване застосування збройних сил і засобів ураження для досягнення певних політичних і військових цілей, сукупність військових дій різного масштабу.До звичайних засобів ураження, при застосуванні яких можуть виникати втрати серед населення, відносяться ракети і авіаційні боєприпаси, в тому числі високоточні, боєприпаси об'ємної детонації, касетні і запальні.Найбільшою ефективністю володіють високоточні системи звичайної зброї, які забезпечують в автоматичному режимі виявлення і надійне знищення цілей і об'єктів противника одним пострілом (пуском). До основних видів високоточних боєприпасів відносяться керовані ракети різних класів і планують авіаційні бомби, мають круговий, ймовірне відхилення від заданої мети не більше 10 м.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14698
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали та презентації. Кафедра медицини катастроф та військової медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Domestic_care_under_the_influence.pdfМодуль 1. Тема 10534,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.