Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14701
Назва: Медична евакуація. Медична допомога пораненим на етапі евакуації CABCDE
Автори: Кафедра медицини катастроф та військової медицини
Дата публікації: 28-сер-2020
Видавець: Українська медична стоматологічна академія, Кафедра медицини катастроф та військової медицини
Бібліографічний опис: Медична евакуація. Медична допомога пораненим на етапі евакуації CABCDE : методичні вказівки для самостійної роботи студентів під час підготовки до практичного (семінарського) заняття та на занятті / Кафедра медицини катастроф та військової медицини. – Полтава, 2020. – 19 с.
Короткий огляд (реферат): Мати можливість надати першу медичну допомогу на підставі правильного використання тактичної ситуації, а також здійснити оптимальне і своєчасне переміщення пораненого в укриття є первинним завданням з надання першої медичної допомоги в аспекті рятування життя і зменшення негативних наслідків поранення. Переміщення пораненого в безпечну зону є важливою складовою в системі заходів з надання першої медичної допомоги на полі бою. Один з ключових аспектів надання допомоги постраждалим в тактичних умовах – це запобігання появі нових постраждалих.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14701
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали та презентації. Кафедра медицини катастроф та військової медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Medychna_evakuatsiiaа.pdfМодуль 1. Тема 12846 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.