Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713
Назва: Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла
Автори: Боряк, Христина Радиславівна
Весніна, Людмила Едуардівна
Боряк, Кристина Радиславовна
Веснина, Людмила Эдуардовна
Boriak, KH. R
Vesnina, L. E.
Дата публікації: 2020
Видавець: Укрмедкнига
Бібліографічний опис: Боряк Х. Р. Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла / Х. Р. Боряк, Л. Е. Весніна // ХХIV Міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених , м. Тернопіль, 2020 р. – Тернопіль : Укрмедкнига, 2020. – С. 210.
Короткий огляд (реферат): Збалансоване харчування забезпечує найважливіші функції організму людини. Збільшення калорійності та дисбаланс нутрієнтів у харчовому раціоні призводять до розвитку підвищеної маси тіла та ожиріння, що пов’язані з цілою низкою метаболічних та серцево-судинних захворювань.
Ключові слова: харчування
харчовий раціон
показники маси тіла
антропометричні показники
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_ 1.pdf551,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.