Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713
Назва: | Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла |
Автори: | Боряк, Христина Радиславівна Весніна, Людмила Едуардівна Боряк, Кристина Радиславовна Веснина, Людмила Эдуардовна Boriak, KH. R Vesnina, L. E. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавець: | Укрмедкнига |
Бібліографічний опис: | Боряк Х. Р. Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла / Х. Р. Боряк, Л. Е. Весніна // ХХIV Міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених , м. Тернопіль, 2020 р. – Тернопіль : Укрмедкнига, 2020. – С. 210. |
Короткий огляд (реферат): | Збалансоване харчування забезпечує найважливіші функції організму людини. Збільшення калорійності та дисбаланс нутрієнтів у харчовому раціоні призводять до розвитку підвищеної маси тіла та ожиріння, що пов’язані з цілою низкою метаболічних та серцево-судинних захворювань. |
Ключові слова: | харчування харчовий раціон показники маси тіла антропометричні показники |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра фізіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_ 1.pdf | 551,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.