Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14839
Назва: Про підготовку студентів до ліцензійного іспиту «крок-1» на кафедрі нормальної фізіології
Автори: Міщенко, Віталій Петрович
Жукова, Марина Юріївна
Моргун, Зайтуна Камілівна
Запорожець, Тетяна Миколаївна
Павленко, Ганна Петрівна
Мищенко, Виталий Петрович
Жукова, Марина Юрьевна
Моргун, Зайтуна Камиловна
Запорожец, Татьяна Николаевна
Павленко, Анна Петровна
Mishchenko, V. P.
Zhukova, M. Yu.
Morgun, Z. K.
Zaporozhets, Т. М.
Pavlenko, H. P.
Дата публікації: 2002
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Про підготовку студентів до ліцензійного іспиту «Крок-1» на кафедрі нормальної фізіології / В. П. Міщенко, М. Ю. Жукова, З. К. Моргун [та ін. ] // Роль нових інформаційних технологій у підготовці сучасного лікаря : (матеріали навч.-метод. конф.). – Полтава, 2002. – С. 56–58.
Короткий огляд (реферат): Вирішення проблеми підвищення якості підготовки спеціалістів з вищою освітою на сучасному етапі передбачає значне поліпшення контролю знань студентів як важливого засобу управління процесом навчання. До загальних видів контролю знань студентів належать попередня, поточна, тематична тз підсумкова перевірки успішності. Контроль досягнутих результатів має декілька функцій: одна з них - діагностична - виявлення знань, умінь і навичок; друга - вимірювання і оцінка знань і навичок студентів. Для поточної перевірки успішності використовують стандартизований контроль знань за допомогою тестів. Тематична перевірка потребує від студентів осмислення теми в цілому, в усіх її взаємозв'язках, а підсумкова перевірка (іспит) проводиться за білетами у вигляді вільної бесіди. При цьому запитання білета виступають стрижнем такої бесіди, а оцінка оголошується як її підсумок. Це сприяє створенню атмосфери довіри та взаєморозуміння.
Ключові слова: вища освіта
тестові завдання
" Крок-1"
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14839
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Krok1.pdf618,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.