Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15134
Назва: Емоційність лекції - один зі шляхів активізації сприймання
Автори: Моргун, Зайтуна Камілівна
Соколенко, Валентина Миколаївна
Весніна, Людмила Едуардівна
Дата публікації: 2005
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Моргун З. К. Емоційність лекції – один зі шляхів активізації сприймання / З. К. Моргун, В. М. Соколенко, Л. Е. Весніна // Сучасні підходи до викладання теоретичних і клінічних дисциплін у медичному вузі : матеріали навч.-метод. конф., м Полтава, 2005 р. – Полтава, 2005. – С. 155–157.
Короткий огляд (реферат): Останніми роками багато пишуть про необхідність активізації пізнавальної діяльності студентів на всіх формах занять, зокрема й на лекції. Будь-яка форма занять у вузі не може бути організована цілком на використанні тільки одного з механізмів діяльності інтелекту. Так, наприклад, лекцію у вузі не можна побудувати лише на вирішенні проблемних ситуацій,тому що це вимагає наявності фактичної інформації у пам'яті інтелекту. За відсутності цієї інформації найлегша проблемна ситуація виявиться дуже важкою, а отже, невирішеною. Таким чином, перш ніж активізувати мислення, необхідно активізувати сприймання.
Ключові слова: лекції
інтелект
розумова працездатність
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15134
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
emotsiynist_lektsiyi.pdf689,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.