Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15295
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедотенкова, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorСоколенко, Валентина Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-03-25T11:35:44Z-
dc.date.available2021-03-25T11:35:44Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationФедотенкова Н. М. Вплив комплексу поліпептидів "Вермілат" на перекисне окислення ліпідів і гемокоагулюючі властивості тканин шлунку інтактних тварин / Н. М. Федотенкова, В. М. Соколенко // Проблеми екології та медицини. – 1999. – Т. 3. – № 1-2. – С. 27.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15295-
dc.description.abstractВ наш час дослідники приділяють велику увагу до біорегуляторів, котрі є в різних спеціалізованих системах (нервовій, імунній, ендокринній, судинній) та органах, що беруть участь в міжклітинній сигналізації.Вивчали стан перекисного окислення ліпідів і активність антиоксидантної системи в тканинах шлунку при введенні комплексу поліпептидів "Вермілат". При цьому досліджували вплив тканин шлунку тварин, яким вводили вермілат, на показники гемостазу. Всі параметри оцінювали перед початком експерименту, через 2 тижні та 1 місяць після введення "Вермілату".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська медична стоматологічна академіяuk_UA
dc.subjectпептидний препарат "Вермілат"uk_UA
dc.subjectперекисне окислення ліпідівuk_UA
dc.subjectсупероксиддисмутазиuk_UA
dc.subjectбіорегуляториuk_UA
dc.subjectпептидиuk_UA
dc.titleВплив комплексу поліпептидів "Вермілат" на перекисне окислення ліпідів і гемокоагулюючі властивості тканин шлунку інтактних тваринuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc616.33-092.9+612.015.3]: 615.36uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
polipeptydiv _Vermilat.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.