Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15385
Назва: Навчальні презентації як елемент візуалізації дидактичного матеріалу
Автори: Богиня, Лариса Вікторівна
Дата публікації: лют-2021
Видавець: Харківський національний автомобільно-дорожній університет
Бібліографічний опис: Богиня Л. В. Навчальні презентації як елемент візуалізації дидактичного матеріалу / Л. В. Богиня // Новітні педагогічні технології у викладанні мов іноземним студентам : матеріали міжнар. наук.-метод. семінару, м. Харків, 25 лютого 2021 р. – Харків : ХНАДУ, 2021. – С. 15–19.
Короткий огляд (реферат): Екстрене запровадження дистанційного навчання в умовах пандемії навесні 2020 року обмежило можливості реального спілкування й традиційного навчання мови іноземних громадян на пропедевтичному етапі. Слухачі, що проходили підготовку до вступу, опинилися в стані вимушеної ізоляції, комунікативного вакууму, що унеможливлювало трансформацію знань, отриманих на заняттях з мови, у навички спілкування з носіями мови. В умовах проведення навчальних занять у режимі онлайн методично доцільним стало створення комунікативних ситуацій, наближених до реальних, з використанням візуальних дидактичних матеріалів.
Ключові слова: дидактичний матеріал
навчальні презентації
УДК: 81'36: 811.161.2.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15385
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Навчально-науковий центр з підготовки іноземних громадян

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
navchalnipresentazii.pdf163,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.