Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15400
Назва: Відношення здобувачів середньої та вищої освіти до навчання в умовах карантину
Автори: Єрошенко, Галина Анатоліївна
Лисаченко, Ольга Дмитрівна
Решта, Валентина Миколаївна
Кінаш, Оксана В'ячеславівна
Шевченко, Костянтин Васильович
Дата публікації: 2021
Видавець: European Scientific Platform
Бібліографічний опис: Відношення здобувачів середньої та вищої освіти до навчання в умовах карантину / Г. А. Єрошенко, О. Д. Лисаченко, В. М. Решта [та ін.] // Interdisciplinary research: scientific horizons and perspectives : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference (Vol. 2), March 12, 2021, Vilnius, Republic of Lithuania. – Vilnius, 2021. – P. 105–107.
Короткий огляд (реферат): Аналізуючи відношення учнів і студентів до дистанційного навчання в умовах карантину, слід відмітити різне ставлення у них до навчання та наявність мотиваційної складової (у студентів показник позитивний). В обох групах здобувачів освіти негативний вплив на якість навчання і саме бажання вчитися відіграє відсутність контакту та обмеження у спілкуванні зі своїми наставниками (вчителями, викладачами), а також колегами по навчанню (однокласниками, одногрупниками).
ISBN: 978-1-63821-669-8
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15400
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біології
Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vidnoshenny_zdobuvachiv.pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.