Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15505
Назва: Сучасна вища медична освіта як складова підготовки майбутнього лікаря
Автори: Шарлай, Наталія Миколаївна
Жукова, Марина Юріївна
Дата публікації: 2021
Видавець: Полтавський університет економіки і торгівлі
Бібліографічний опис: Шарлай Н. М. Сучасна вища медична освіта як складова підготовки майбутнього лікаря / Н. М. Шарлай, М. Ю. Жукова // Ресурсно-орієнтоване навчання в «3D»: доступність, діалог, динаміка : зб. тез доп. І Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 лютого 2021 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2021. – С. 51–53.
Короткий огляд (реферат): Сучасний стан розвитку вищої медичної освіти України висуває підвищені вимоги до професійної компетенції фахівців у галузі охорони здоров’я, що визначається як найважливіший чинник реформування системи охорони здоров’я. Поряд із загальними вимогами до лікаря, який би міг задовольнити потреби як індивідуума, так і спільноти в цілому, зростають вимоги до навчальних медичних закладів щодо постійного вдосконалення професійної освіти. Наголошується, що рівень державної підтримки цих інституцій повинен напряму пов’язуватися з якістю підготовки спеціалістів, їхньою соціальною значимістю.
Ключові слова: лікарь
студент
галузь освіти
заклад вищої освіти
вища медична освіта
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15505
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyshcha_ medychna1.pdf152,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.