Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15570
Назва: Спланхнологія. Центральна нервова система і органи чуття : навчальний наочний посібник
Автори: Гринь, Володимир Григорович
Білаш, Валентина Павлівна
Сербін, Сергій Ігорович
Свінцицька, Наталія Леонідівна
Каценко, Андрій Любославович
Гринь, Владимир Григорьевич
Билаш, Валентина Павловна
Сербин, Сергей Игоревич
Свинцицкая, Наталья Леонидовна
Каценко, Андрей Любославович
Hryn, V. H.
Bilash, V. P.
Serbin, S. I.
Svintsitska, N. L.
Katsenko, A. L.
Дата публікації: 2021
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Спланхнологія. Центральна нервова система і органи чуття : навч. наочний посіб. / В. Г. Гринь, В. П. Білаш, С. І. Сербін [та ін.]. – Полтава, 2021. – 229 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний наочний посібник «Спланхнологія. Центральна нервова система і органи чуття» призначений для поліпшення і більш доступного засвоєння знань здобувачами вищої освіти закладів вищої медичної освіти України за спеціальністю 222 «Медицина». У посібнику міститься латинська анатомічна термінологія, включені теоретичні питання та ситуаційні завдання з клінічним ухилом зі спланхнології, ендокринології, центральної нервової системи та органів чуття в обсязі, передбаченому робочими навчальними планами, робочою навчальною програмою з дисципліни «Анатомія людини» (Модуль 2). Представлені рисунки для наочного вивчення матеріалу сприяють засвоєнню набутих знань і практичних навичок. В кінці кожного практичного заняття наведені контрольні питання для самопідготовки, ситуаційні завдання за відповідним заняттям з бази даних ліцензійного іспиту «Крок-1. Медицина». Даний посібник є виданням практичних завдань, матеріалом для самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час підготовки до практичних занять, підсумкового модульного контролю та семестрової підсумкової атестації. Призначений для здобувачів вищої освіти медичного факультету № 1, які навчаються за спеціальністю 222 «Медицина», а також може бути використаний викладачами закладів вищої освіти кафедр морфологічного профілю, аспірантами.
УДК: 612.8:378
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15570
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра анатомії людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
HBSSK_2021_book.pdf11,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.