Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15735
Назва: Переваги застосування Smart Education у сучасному освітньому середовищі
Автори: Шевченко, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2021
Видавець: Женева, Швейцарія
Бібліографічний опис: Шевченко О. М. Переваги застосування Smart education у сучасному освітньому середовищі / О. М. Шевченко // Theoretical approaches of Fundamental Sciences. Theory, Practice and prospects : abstracts of XI International Scientific and Practical Conference, Geneva, Switzerland, April 26–28, 2021. – Geneva, 2021. – P. 164–166.
Короткий огляд (реферат): Автор спробував довести, що основними перевагами Smart education є: • велика свобода доступу – при наявності сучасних пристроїв, доступу до мобільного Інтернету студент може навчатися з будь-якого місця і в будь-який час; • постійний доступ до структурованої інформації – що дозволяє підвищити рівень знань і вмінь; • гнучкість навчання – тривалість і послідовність вивчення матеріалів студент вибирає сам, повністю адаптуючи процес навчання під свої можливості і потреби; • можливість обміну досвідом і спільне вирішення виникаючих питань як у форматі «студент-студент», так і в форматі «викладач-студент».
Ключові слова: smart education
освітнє середовище
українська мова як іноземна
інноваційні комп'ютерні технології
УДК: 01.1
ISSN: 978-9-40361-482-3
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15735
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра українознавства та гуманітарної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smart education.pdf188,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.