Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15812
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кайдашев, Ігор Петрович | - |
dc.contributor.author | Весніна, Людмила Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Солохіна, Інга Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-17T07:11:22Z | - |
dc.date.available | 2021-05-17T07:11:22Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 53801 МПК (2009) A61K 36/02 A61K 38/00. Спосіб екстракції поліпептидів із тваринної речовини / Кайдашев І. В., Весніна Л. Е., Солохіна І. Л.; заявник і патентовласник Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія». – u 201000489 ; заявл. 19.01.2010 ; опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15812 | - |
dc.description.abstract | Спосіб екстракції поліпептидів із тваринної речовини, що включає зневоднення подрібненого тканинного матеріалу в органічному розчиннику при температурі +4 °С протягом 12-24 годин, екстракцію 3 % оцтовою кислотою в присутності хлориду цинку та магнію при +4 °С протягом 72 годин, преципітацію екстракту, його висушування з наступним розчиненням, фільтруванням та ліофілізацією, який відрізняється тим, що як тваринну речовину використовують скелетні м'язи стегна щурів, як органічний розчинник використовується ацетон у співвідношенні 1:10, преципітацію проводять ацетоном у співвідношенні 1:10 при температурі +4 °С протягом 12-24 годин з відмиванням ацетоном та ефіром, ультрафільтрацією поліпептидів через фільтри з діаметром пор 10 кДа. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk_UA |
dc.title | Спосіб екстракції поліпептидів із тваринної речовини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти Інтелектуальна власність. Кафедра фізіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
53801.PDF | 174,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.