Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15888
Назва: | Вплив комплексу харчових добавок на метричні показники стінки дванадцятипалої кишки щурів |
Автори: | Григоренко, Альона Сергіївна Єрошенко, Галина Анатоліївна Ваценко, Анжела Володимирівна Лисаченко, Ольга Дмитрівна Шевченко, Костянтин Васильович |
Дата публікації: | 2021 |
Видавець: | Київ |
Бібліографічний опис: | Вплив комплексу харчових добавок на метричні показники стінки дванадцятипалої кишки щурів / А. С. Григоренко, Г. А. Єрошенко, А. В. Ваценко, О. Д. Лисаченко, К. В. Шевченко // Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути : матеріали XII міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, (м. Київ, 29 січня 2021 р.). – Київ, 2021. – С. 12–17. |
Короткий огляд (реферат): | Харчова добавка Е-250 (нітрит натрію) широко використовуються в технології м'ясних ковбас в нашій країні та за кордоном, як консервант, для надання продуктам певних властивостей та підтримки якості. Доведено, що добавка Е-250 шкідлива для здоров’я людини. Це призводить до зниження м’язового тонусу, до ураження центральної нервової системи, тканин печінки |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15888 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра біології Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vpluv_compleksy.pdf | 103,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.