Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15894
Назва: Роль авторитету та іміджу у професійній діяльності викладачів закладів вищої медичної освіти
Автори: Донець, Ілона Миколаївна
Григоренко, Альона Сергіївна
Дата публікації: 2020
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Донець І. М. Роль авторитету та іміджу у професійній діяльності викладачів закладів вищої медичної освіти / І. М. Донець, А. С. Григоренко // Проблеми та перспективи розвитку фізичного виховання, спорту і здоров'я людини : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф., 23–24 квітня, 2020 р. – Полтава, 2020. – С. 38–40.
Короткий огляд (реферат): Викладач відіграє головну роль у підготовці майбутніх медичних працівників, безпосередньо впливає на якість вищої медичної освіти. Саме тому загальнокультурні цінності, тип авторитету та іміджу викладачів має вдало поєднуватися професійними якостями. Однією з важелів професійного зростання викладача є внутрішній успіх, тобто задоволення своєю професійною діяльністю. Оскільки існує зворотна закономірність – успішний викладач, задоволений своєю діяльністю, працює гуманно, демократично, здійснює викладання на засадах студентоцентризму, позитивно впливає на самооцінку і на ставлення до нього студентів, стимулює у них прагнення до успішного навчання, позитивно впливає на формування їхньої особистості.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15894
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології
Наукові праці. Кафедра біології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rol_avtorytetu.pdf165,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.