Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16030
Назва: Особливості організації самостійної роботи студентів медичних ВУЗів на кафедрі анатомії людини
Автори: Тарасенко, Яна Альбертівна
Тихонова, Олеся Олександрівна
Степанчук, Алла Петрівна
Дейнега, Тамара Феодосіївна
Тарасенко, Яна Альбертовна
Тихонова, Олеся Александровна
Степанчук, Алла Петровна
Дейнега, Тамара Феодосиевна
Тarasenko, Ya. A.
Tykhonova, O. О.
Stepanchuk, A. P.
Deineha, T. F.
Дата публікації: 2021
Видавець: Полтава : Астрая
Бібліографічний опис: Особливості організації самостійної роботи студентів медичних ВУЗів на кафедрі анатомії людини / Я. А. Тарасенко, О. О. Тихонова, А. П. Степанчук, Т. Ф. Дейнега // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXVІІІ КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ) (м. Полтава, 27-28 травня 2021 р.) / за заг. ред. проф. М. В. Гриньової. – Полтава : Астрая, 2021. – С. 289–291.
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали, присвячені сучасним проблемам методики навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі. Для наукових працівників, викладачів, студентів, магістрантів закладів вищої освіти, учителів.
В останні роки обов’язково використовується проведення тестового комп’ютерного контролю після кожного тематичного блоку. Таким чином викладач має можливість відстежувати, який рівень досягли в своїх знаннях і уміннях студенти на окремих етапах процесу навчання, що дозволяє коригувати подальшу роботу над досліджуваним матеріалом. Впровадження тестування є важливим методом активізації пізнавального процесу. Тестування дозволяє вирішити ряд проблем сучасного викладання навчальних дисциплін. Для підготовки до подальшого тестування на практичному, підсумковому занятті, модульному контролі або ж іспиті студенти мають можливість в вільний час самостійно працювати в одному з комп’ютерних класів кафедри, також бази тестів та ситуаційних задач доступні для опрацювання на сайті кафедри.Планова ефективна організація самостійної роботи студентів на кафедрі створює умови для зацікавленості у вивченні, стимулює процес навчання і сприяє підвищення якості підготовки майбутніх фахівців медичного профілю.
УДК: 373.5.016:5+378.016:5](062)
ISBN: 978-617-7915-22-4
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16030
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TTSD_2021_karysh.pdf325,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.