Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/1609
Назва: Містика і містицизм у поглядах Павла Флоренського.
Інші назви: Мистика и мистицизм во взглядах Павла Флоренского
Автори: Салій, Анатолій Володимирович
Салий, Анатолий Владимирович
Дата публікації: 2013
Видавець: Дрогобицький національний педагогічний університет
Бібліографічний опис: Салій А. В. Містика і містицизм у філософії Павла Флоренського / А. В. Салій // Матеріали міжнародної наукової конференції «Творчість о. Павла Флоренського у контексті філософії та культури російського Срібного віку». – вип. 19, – Дрогобич, 2013. – С. 189–193.
Короткий огляд (реферат): Постать о. Павла Флоренського (1882 – 1937) досить гармонійно вписується у культурний простір кінця ХІХ – початку ХХ століття із його колоритом, багатоманітністю та особливим внутрішнім єством. Немає нічого дивного у тому, що за свою багатогранність о. Павло сьогодні часто називається «російським Леонардо». Адже його творча натура знаходила себе і в літературі, і в філософії, і в фізиці, і в богослов’ї, і в медицині. Важливо те, що кожна сфера, де себе проявляв П.Флоренський, містила у собі слід чогось надзвичайно важливого і до кінця не розгаданого.
Ключові слова: містика
людинобожжя
мистика
человекобожие
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/1609
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра філософії і суспільних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Florenski.pdf235,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.