Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16299
Назва: Психологічний супровід освіти дорослого населення
Автори: Харченко, Світлана Володимирівна
Хорош, Максим Вікторович
Паламарчук, Дмитро Владленович
Паламарчук, Леся Анатоліївна
Дата публікації: бер-2021
Бібліографічний опис: Психологічний супровід освіти дорослого населення / С. В. Харченко, М. В. Хорош, Д. В. Паламарчук, Л. А. Паламарчук // Освіта дорослих: світові тенденції, українські реалії та перспективи : монографія / за заг. ред. акад. Н. Г. Ничкало, акад. І. Ф. Прокопенка. Інститут педагогічної освіти та освіти дорослих імені І. Зязюна НАПН України, Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди. – Харків : ФОП Бровін О. В., 2020. – С. 188–191.
Короткий огляд (реферат): Прогрес суспільства є динамічним явищем. Удосконалюються інформаційні технології, обладнання, системи комунікацій та інформатизації. Вдосконалюється комп‘ютерна техніка.Старше покоління має належний досвід роботи, певні досягнення. Проте деякі категорії дорослого населення, що мають різні спеціальності, потребують освіти протягом усього життя: Це програмісти, економісти, науковці, вчителі, філологи, медики, архітектори, фотографи, юристи та інші. З огляду на те, що в цивілізованому суспільстві виникає необхідність у кваліфікованих кадрах, то країна повинна прагнути забезпечити доросле населення системою закладів та освітніх програм, спрямованих на послідовне надання знань та вмінь. У зв‘язку з тим, що у дорослого населення різні здібності та сприйняття новітніх технологій, важливе значення має психологічний супровід освіти. Саме тому в основу різних систем освіти покладено нові організаційно-методичні принципи, розроблено та застосовано соціальні програми на підтримку дорослих, які бажають узяти участь у різних видах освітньої діяльності.
УДК: 374.7
ISBN: 978-617-7912-56-8
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16299
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров’я з лікарсько-трудовою експертизою

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psihologichniy_suprovid_osviti_doroslogo_naselennya.pdf483,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.