Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16304
Назва: Взаємозв’язок розвитку раку шийки матки і рівня проведення профілактичних онкологічних оглядів
Автори: Голованова, Ірина Анатоліївна
Вовк, Орест Ярославович
Дата публікації: чер-2021
Бібліографічний опис: Голованова І. А. Взаємозв’язок розвитку раку шийки матки і рівня проведення профілактичних онкологічних оглядів / І. А. Голованова, О. Я. Вовк // Організаційно-правові та соціально-економічні засади функціонування системи громадського здоров’я в Україні : колективна монографія / за заг. ред. проф. Ждана В. М. та проф. Голованової І. А. – Полтава : ТОВ «Техсервіс», 2021. – С. 14–24.
Короткий огляд (реферат): Проблема неінфекційних захворювань в наш час є однією з найактуальніших медичних проблем в маштабі не усього світу. Неінфекційна захворюваність посідає провідні позиції в структурі інвалідизації та смертності дорослого населення не лише в країнах що розвиваються, а й у країнах, що займають високі позиції соціально-економічного розвитку. До цієї групи захворювань відносяться чотири групи хвороб: це серцево-судинні захворювання (ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба та серцево-судинні події), онкологічні захворювання, хронічні обструктивні захвлорювання легень та цукровий діабет.
УДК: 614.2:33/34(477)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16304
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров’я з лікарсько-трудовою експертизою

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vzayemozvyazok_rozvitku_raku.pdf834,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.