Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16690
Назва: | Особливості будови м'язів язика в умовах короткочасного комбінованого впливу харчових добавок в експерименті |
Автори: | Кока, Володимир Миколайович Старченко, Іван Іванович Ройко, Наталія Віталіївна Филенко, Борис Миколайович Мустафіна, Галія Міркатівна |
Дата публікації: | 2021 |
Видавець: | Полтавський державний медичний університет |
Бібліографічний опис: | Особливості будови м'язів язика в умовах короткочасного комбінованого впливу харчових добавок в експерименті / В. М. Кока, І. І. Старченко, Н. В. Ройко [та ін.] // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня–1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 38–39. |
Короткий огляд (реферат): | Введення в раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом одного тижня призводить до збільшення відносної кількості м'язової тканини і до зміни діаметра м'язових волокон в ділянці верхівки, тіла і в прикореневих відділах. Описані зміни можуть бути пов'язана з особливостями характеру руху язика при перемішування їжі в умовах введення в раціон харчових добавок |
Ключові слова: | м'язи язика вплив харчових добавок морфологія |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16690 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини Наукові праці. Кафедра медицини катастроф та військової медицини Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
myazy_yazyka.pdf | 272,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.