Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16690
Назва: Особливості будови м'язів язика в умовах короткочасного комбінованого впливу харчових добавок в експерименті
Автори: Кока, Володимир Миколайович
Старченко, Іван Іванович
Ройко, Наталія Віталіївна
Филенко, Борис Миколайович
Мустафіна, Галія Міркатівна
Дата публікації: 2021
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Особливості будови м'язів язика в умовах короткочасного комбінованого впливу харчових добавок в експерименті / В. М. Кока, І. І. Старченко, Н. В. Ройко [та ін.] // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня–1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 38–39.
Короткий огляд (реферат): Введення в раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом одного тижня призводить до збільшення відносної кількості м'язової тканини і до зміни діаметра м'язових волокон в ділянці верхівки, тіла і в прикореневих відділах. Описані зміни можуть бути пов'язана з особливостями характеру руху язика при перемішування їжі в умовах введення в раціон харчових добавок
Ключові слова: м'язи язика
вплив харчових добавок
морфологія
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16690
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини
Наукові праці. Кафедра медицини катастроф та військової медицини
Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
myazy_yazyka.pdf272,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.