Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16768
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрошенко, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Альона Сергіївна-
dc.contributor.authorГасюк, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorШевченко, Костянтин Васильович-
dc.contributor.authorУлановська-Циба, Наталія Аркадіївна-
dc.contributor.authorКлепець, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorПередерій, Ніна Олександрівна-
dc.date.accessioned2021-10-23T09:00:25Z-
dc.date.available2021-10-23T09:00:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВплив комплексу харчових добавок на клітини панета дванадцятипалої кишки щурів / Г. А. Єрошенко, А. С. Григоренко, Н. В. Гасюк [та ін.] // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня–1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 22–24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16768-
dc.description.abstractДослідження вмісту харчових добавок у продуктах харчування та аналіз їхньої небезпеки для здоров’я людини на даний час стоїть дуже гостро, оскільки використовуючи низькосортну сировину виробники, приховуючи за цим погану якість сировини додають їх в свої продукти. Проводячи аналіз вмісту харчових добавок у продуктах, які продаються на ринку України, нами встановлено, що найбільш розповсюдженими добавками, які використовуються в харчовій промисловості є глутамат натрію, нітрит натрію та Понсо -4R. Раніше проведені дослідженняня не розкривають повної картини дії різних харчових добавок на органи так як дослідження їх впливу та властивостей розглянуті у окремому вигляді, однак на практиці вони найчастіше всього використовуються у комплексі, тому саме вивчення змін, які виникають при вживанні комплексу харчових добавок на сьогоднішній день є доцільним, науково-обгрунтованим та актуальним дослідженням.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectдванадцятипала кишкаuk_UA
dc.subjectклітини Панетаuk_UA
dc.subjectщуриuk_UA
dc.titleВплив комплексу харчових добавок на клітини панета дванадцятипалої кишки щурівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біології
Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpluv_kompleksy_charhovuch_dobavok.pdf126,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.