Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16930
Назва: Особливості підготовки з математики студентів медичних закладів
Автори: Наливайко, Людмила Геннадіївна
Наливайко, Людмила Геннадиевна
Дата публікації: 6-гру-2020
Видавець: Осло, Норвегія, 2020
Бібліографічний опис: Наливайко Л. Г. Особливості підготовки з математики студентів медичних закладів / Л. Г. Наливайко // Scientific Collection «InterConf», № 1 (37) : with the Proceedings of the 1st lntemational Scientific and Practical Conference «Recent Scientific Investigation», December, 6–8, 2020. – Oslo, Norway : Dagens naeringsliv forlag, 2020. – Р. 881–887.
Короткий огляд (реферат): Проблема підвищення якості освіти є актуальною та пріоритетною для реформування вищої професійної освіти. Навчально-методичне забезпечення освітнього процесу є одним з головних чинників у підготовці майбутніх фахівців з високим рівнем фахової та соціальної компетенцій. Особливістю навчання в технікумах та коледжах є те, що за 3-4 роки викладачі мають вчорашнього школяра перетворити на компетентного фахівця. Тож необхідно навчити студентів швидко сприймати та опрацьовувати інформацію. Розглянуто перелік критеріїв, за якими в європейському освітньому просторі може бути оцінена якісна складова та компетентність діяльності викладача вищого навчального закладу та шляхи формування математичних компетентностей студентів. Важливим є вміння працювати в команді, координувати з іншими вирішення поставлених завдань, проблем.
Ключові слова: якість освіти
критерії
реформування
компетентність
математична компетентність
УДК: 378.51.14
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16930
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nalivaiko.pdf871,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.