Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17039
Назва: Сучасні погляди на структурну організацію жовчовивідних шляхів людини та тварин савців
Автори: Дубінін, Дмитро Сергійович
Шепітько, Володимир Іванович
Дата публікації: 2021
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Дубінін Д. С. Сучасні погляди на структурну організацію жовчовивідних шляхів людини та тварин савців / Д. С. Дубінін, В. І. Шепітько // УМСА – століття інноваційних напрямків та наукових досягнень (до 100-річчя від заснування УМСА) : матеріали Всеукр. міждисциплінарної наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присв. 100-річчю заснування Української медичної стоматологічної академії, м. Полтава, 8 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 50–51.
Короткий огляд (реферат): Нами було поведений огляд літературни, данні якого свідчать про високу варіабельність анатомічних особливостей топографічного взаєморозташування та аномалій розвитку елементів жовчовивідної системи. Зустрічається відсутність жовчного міхура, але вона не завжди свідчить про природжену агенезію. Іноді значний запальний процес веде спочатку до зморщування, а потім і повного зникнення жовчного міхура.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17039
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sychasni_pohladu_na_stryktyrny_orhanihaciy.pdf284,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.